ADD

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

17/10/2005 | 02:04 | מאת: מור

בתי בת ה-5 מטופלת בריפוי בעיסוק וקלינאית תקשורת מזה כשנה וחצי מאובחנת כ- ADD. לצערי אוהבת דברי מתיקה ומאפה אף שאני די מונעת ממנה ודי בעייתית בכל הקשור למזון בכלל. בבוקר כאשר שותה משקה חלב טוענת שכואבת לה הבטן. השאלה היא אילו תחליפים אני יכולה לתת לה במקום החלב ואו דברי מתיקה. הבנתי מהמאמר שקראתי שמחסור בויטמינים מסוימים עלולים להחריף את המצב. גובהה כ1.25 ומשקלה 28 ק"ג. ממתינה למענה אם אפשר מהיר. תודה וחג שמח

19/10/2005 | 17:35 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מור היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה אכן את מציינת בעיה לא פשוטה של ילד שאוהב מתוקים ופחממות - יש לי ילד כזה בבית אפשר להחליף את החלב במשקה סויה ייתכן ובתך רגישה לאנזים המצוי בחלב בשם לקטוז וחלב סויה מחליף אותו בנושא מתוקים אפשר למצוא תחליף לשוקולד על ידי חטיף חרובים אפשר של חברת תופינית המצוי בכל סופר דברי מאפה אשתי מכינה פיצות ומאכלים על ידי קמח מלא והתחליף הוא בריא טעים ועשיר במינרילים וויטמינים בכל מקרה היי עם אצבע על הדופק וייתכן ויש מקום לתת לגברת הצעירה תוסף ויטמינים כיומי במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער