ליחה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

13/10/2005 | 20:52 | מאת: הילה

שלום יש לי תינוקת בת חצי שנה הניזונה ממטרנה חלבית. כבר מספר שבועות שהיא מצוננת וסובלת כל הזמן מליחה, בימים האחרונים הנזלת חלפה אך הליחה לא. שתי בנותי הקודמות ניזונו מפורמולה צימחית ואף פעם לא היו מצוננות. היות ואני יודעת שמוצרים חלביים גורמים לליחה ניסיתי להעביר אותה לתזונה צמחית, הליחה אכן פחתה באופן משמעותי אך הילדה לא אהבה את האוכל, לא אכלה כמויות רגילות והייתה מאוד לא רגועה, חזרנו לחלבי... הילדה חזרה להיות שמחה ורגועה אבל גם הליחה חזרה מיד. מה עושים??? תודה מראש

16/10/2005 | 08:35 | מאת: תשובת מנהל הפורום

הילה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה יש כאן עניין של עדיפויות מזון חלבי גורם לחלק מהתינוקות לליחה ודלקות אזנים מזון חלבי טעים ויש לו ערכים תזונתיים גבוהיים מזון צמחי בתינוקות בנות גורם לבשלות מינית מהירה יותר מזון צמחי לא גורם לרוב לליחה ולא גורם לדלקות אזנים מזון צמחי פחות טעים המלצתי נסי מספר סוגים של מזון תינוקות מסויה ומצאי מה הטעים ביותר ייתכן ואפשר לשלב בין שתי הפורמולות צמחי וחלבי לפי מצב הליחה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער