מוח תינוק

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/10/2005 | 07:34 | מאת: אסתר

לד"ר ירון שלום.האם יכול להגרם נזק מוחי לתינוק בן ששה חודשים מטלטולים כדרך משחק? כמו זריקתו באויר או להפוך אותו ראש למטה ולהחזיק אותו ברגלים. ידוע לי שמוחו של תינוק בשנה הראשונה לחייו אינו ממוקם עדין באופן קבוע. אודה לך על תשובתך המהירה

11/10/2005 | 14:46 | מאת: תשובת מנהל הפורום

רחל שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אנני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה אכן מוחו של התינוק אינו ממוקם כהלכה בשנים הראשונות וזה לא בריא לתינוק ומאוד לא מומלץ לזרוק אותו הפוך לרוב לא נגרם נזק כתוצאה מטלטול התינוק מאחר והמוח מוגן על ידי קופסית נוזל ששומרת על המוח ממכות ונזקים במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער