חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/10/2005 | 20:16 | מאת: קרן

1.ביאו תקופה בשנה צריך ועדיף לחסן את הילד לאבעבועות?ומתי המחלה בד"כ תוקפת באיזו עונה? 2.האם כדאי לחסן את הילד לשפעת?ואם כן באיזו תקופה? אני מדברת על ילד כמעט בן 3 תודה

11/10/2005 | 16:00 | מאת: תשובת מנהל הפורום

קרן שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אנני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה בנושא חיסונים עדיף להתייעץ עם רופא הילדים שלכם לגבי חיזוק מע החיסון לפני החורף אני מאוד מאוד ממליץ על לקיחה של ויטמינים ותוספי תוזנה אשר יעלו פרמטרים של מע החיסון לפני החורף שכנראה השנה תלווה במגפת שפעת קשה 1מכל 4 ילדים ובוגרים יחלה בשפעת לכן חשוב כבר כיום להתחזק על ידי לקיחה יומית של ויטמינים לחיזוק מע החיסונית במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער