אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

24/06/2006 | 23:49 | מאת: סימה

שלום יש לי תינוקת בת 3.5 חודשים ,וגילו שהיא אלרגית לחלב פרה ,אני מניקה אותה אבל ניסיתי לתת לה סימלאק כתוספת ואז הילדה נחנקה לי והקיאה וכולה התמלאה בפריחה ונפיחויות באוזניים ובפנים ,בבית חולים אמרו שהיא אלרגית לחלב ,ונתנו לה אוכל נוטרומיגן שאלתי היא אני מאוד חרדה שלא יקרה שוב לילדה שלי משהו אין סכנה שאני יתן לה מהאוכל הזה? עכשיו אני ממשיכה להניק אותה אבל אני רוצה לתת לה גם תוסף מזון ,איך כדאי להתחיל באיזו כמות? גם כשאני אוכלת חלב אז זה עובר אליה בהנקה נהיית לה פריחה בגוף אדמומיות בפנים ובצוואר האם כדאי להשתמש בקרם לעור היא ממש רגישה?

29/06/2006 | 10:42 | מאת: תשובת מנהל הפורום

סימה שלום זה מקרה קלאסי של רגישות לחלב נסי תחליף צמחי של מטרנה נסי את לקחת אומגה 3 פעם ביום שאת מניקה זה יעבור לגברת בחלב ויחזק אותה ואת כמובן אל תצרכי חלב בכלל זה לא בריא לה ולך

12/11/2007 | 23:31 | מאת: רונית

שלום וברכה ברצוני לשאול האם יתכן אלרגיה לחלב בגיל 5? והתופעה של האדמומיות אצל ביתי היא בשעות הערב,בפנים בצוואר בידיים בעיקר . אז זה עובר.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער