רגישות לעקיצות יתוש - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

28/05/2006 | 19:09 | מאת: דקלה

בני בן ארבע רגיש לעקיצות יתוש מרגע לידתו רוב העקיצות הופכות לדלקתיות ולפעמים מוגלתיות מספר עקיצות מתנפחות למימדים אדרים עם אזור חם ודלקתי ומצריכים שימוש באנטיביוטיקה לפי דברי הרופא, אנחנו מנסים מאוד שלא יעקץ ע"י שימוש בחומרים טבעיים אבל לפעמים קורה, אנחנו מאוד נגד טיפול אנטיביוטי במיוחד שבקיץ כתוצאה מהעקיצות זה יכול להיות גם פעמיים בחודש האם אפשר לעשות משהו אחר מלבד טיפול אנטיביוטי כאשר העקיצה מגיעה למצב דלקתי כזה?????

13/06/2006 | 20:20 | מאת: תשובת מנהל הפורום

במקרה אותו את מתארת רצוי להעזר בטיפול אנטיביוטי חשוב למנוע עקיצות אפילו במחיר של מוצר לא טבעי נסו אולי לתת לילד מוצר הומאופתי למניעה לחיזוק מע החיסון רצוי וחשוב לעזר על ידי איש מקצוע ירון

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער