הפרעת אכילה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/09/2005 | 23:26 | מאת: חיה

נכדתי בת 9 חודשים סובלת מתת משקל חמור (6.700 ק"ג) - אוכלת מעט מאד ונוטה להקיא. מטופלת ע"י הזנה באיזומיל שמסמיכים אותו ע"י דיסה, מוסיפים policose ופודינג לטעם. מה שחסר לכמות שעליה לבלוע משלימים לה דרך זונדה. הרופאה אסרה לתת לה שום מאכל אחר וכן אסרה להשקות אותה במים. במצב זה עליה להשאר חודשים אחדים. מה דעתכם על טיפול כזה ואיזו אלטרנטיבה או השלמה אפשר לעשות? נראה לי שחיוני לה, למען התפתחותה ובריאותה לגוון לה את האוכל ושיהיה יותר טבעי, וכן לטפל בשורש הבעיה ולא להסתפק בדחיסת קלוריות לגופה. איזה גורם באזור ירושלים יכול לטפל בה? רב תודות

29/09/2005 | 08:16 | מאת: תשובת מנהל הפורום

חיה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אנני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה המצב אותו את מתארת הנו מצב לא קל להערכתי נכדתך סובלת מרגישות למזון כל שהוא אני ממליץ לבצע בדיקות רגישות למזון ולנסות להבין למה היא מקיאה את האוכל שהיא אוכלת אחד הרגישויות הנפוצות ביותר בתינוקות היא רגישות למוצרי חלב חשוב מאוד לבדוק את הנושא האם היא רגישה למוצרי חלב בכל מקרה חשוב שהנכדה תמשיך להשלים את ההזנה עד שמקור הבעיה להקאות ימצא במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער