התקררות תמידית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

24/03/2006 | 18:14 | מאת: לימור

ד"ר ירון לב אור שלום יש לי תינוק בן 9 חוד' במשך החודשיים האחרונים הוא לא מספיק להיות מנוזל (מהאף נזלת ירוקה סמיכה מאוד). לפני 3 שבועות הוא הוציא שן אחד ולמשך שבוע נעלמה לגמרי הנזלת.לאחר מכן שוב התחיל להיות מאוד מאוד מנוזל (גם נזלת צהוב ירוק סמיך מאוד). אני לוקחת אותו לרופאה בממוצע פעם ושבוע וחצי מחשש שאולי משהו מתפתח (גרון,אוזניים אולי נדבק מחיידקיים שהילדים הגדולים שלי מביאים מהגן ובית הספר) אך הרופא מסביר שהכול בסדר אצלו ושזה ורלי ונורמלי למזג אוויר המשוגע הזה. הרופא אמר לי רק לטפטף לו מיי ים ומיי מלח 4 פעמים ביום (שבכלל לא עוזר ) . הצינון מפריעה מאוד לשנת התינוק הוא לא יכול לנשום מאף ולכן כל הזמן מתעורר בבכי (כל שעה בערך) הצינון גם מפריעה לו לינוק . האם יש קשר להוצאת שיניים ? כי החניכיים שלו דיי נפוחת כיצד אני יכולה להקל עליו ?מה לעשות ?מחכה לתשובה נאמר לי ע"י רופא הילדים בפורם של רפואת ילדים לפנות לרפואה המשלימה בכדי לחזק את מערכת החיסונית שלו מה אפשר לתת לתינוק בין 9 חוד' ? תודה לימור

26/03/2006 | 19:26 | מאת: תשובת מנהל הפורום

לימור שלום אכן יש קשר לנפיחות בחניכיים להוצאת שיניים ולקושי בשינה כתוצאה מהכאב והרגישות לגבי חיזוק מע החיסון בתינוקות בהחלט יש מקום לשקול טיפול הומאופתי במידה והוא צורך תחליף חלב אם על בסיס חלב יש מקום במהירות לעבור לתחליף צמחי נסי להוסיף לתחליף אכקה פרוביוטית של סולגאר בשם ABC דופולוס בהצלחה ירון חפשי את המאמר שלי בנושא מחלות חורף ורפואה משלימה מן הסתם תקבלי שם עוד רעיונות

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער