השמנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/03/2006 | 13:47 | מאת: מיואש

שלום אני בן 15 וחצי. גובהי 1.75 ומשקלי 120 ק"ג. בשנה האחרונה לא הפסקתי להעלות במשקל, בשביל לעצור את זה נסתי לרוץ אבל ככל שעובר הזמן אני מעלה במשקל ומתקשה לרוץ. רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנית מסויימת, קבוצת תמיכה לכבדי משקל כי אני לא ממש מכיר.. איך קוראים לקבוצות תמיכה האלה? אשמח אם תענו לי.

16/03/2006 | 18:23 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום יואש ממיואש יש פתרון אמיתי להשמנה קבוצות תמיכה של OA אכלנים כפייתים רבים ממטופלי הופנו על ידי לקבוצות התמיכה מי שהתמיד ירד ושמר על משקלו לאורך שנים בהתחייבות אין קסמים העבודה קשה אבל משתלמת חפשו באינטרנט את הקבוצה הקרובה אליכם ובונוס אמיתי המחיר הוא רק 12 שקלים לפגישה וכן הפגישות האלו מצילות חיים ממליץ בחום רב ירון

17/03/2006 | 12:01 | מאת: יעל

יש מישהו שעוסק בזה. הוא יועץ לכל מיני עניינים הקשורים באורח חיים בריא, ובין השאר הוא גם עוזר בענייני תזונה וכושר גופני. אני ממליצה בחום. לי הוא מאוד עזר, ועדיין עוזר. אפשר ליצור איתו קשר : [email protected] והוא ישמח לעזור.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער