לימודים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/09/2005 | 15:39 | מאת: מיקי

שלום רב, אני מסיימת לימודי פסיכולוגיה ועובדת עם ילדים.מאוד מעניין אותי התחום הטיפולי ואני מעוניינת להמשיך לעבוד עם ילדים בתחום הרפואה המשלימה.אשמח לקבל ייעוץ מה אפשר ללמוד,מה המקבילה של לימודי פסיכולוגיה ברפואה האלטרנטיבית ואילו אפשרויות יש לי.תודה על העזרה.

12/09/2005 | 14:50 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מיקי שלום אני ממליץ בחום על שילוב טיפול פסיכולוגי עם טיפולים משלימים טיפולים משלימים כשמם הם הם נותנים לאיש המקצוע את האפשרות לבחור מבין מגוון טיפולים את הטיפול הנכון למטופל, ומאפשרים לאיש המקצוע להסתכל על הילד המטופל מזוויות טיפוליות שונות ומגוונות אני ממליץ לפנות לקולג לרפואה משלימה ( שם אני גם מלמד ) ולקבל יעוץ מה מתאים לך ולאופי הטיפולי שלך ( למשל טיפולי מגע \ או יותר הוליסטי ) אני מאוד ממליץ על המסלול לביו פידבק - בחסות משרד הבריאות ואו מסלולים להומאופתייה ואו צמחי מרפא בהצלחה ירון לבאור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער