מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

29/05/2016 | 13:15 | מאת: שירן

שלום, הבת שלי בת שנה ו4 חודשים. לפני 3 שבועות הייתה לה התפשלות במעי. לפני שבוע החלו לה אפטות בפה ועכשיו גם פטריה. היא רזונת וכבר חצי שנה אותו משקל (מאז שנכנסה לגן וכל הזמן נדבקה בוירוסים). האם יש דרך לחזק אותה ברפואה המשלימה? אולי להבריא לה את האפטות (שאומרים שיש משהו מאחורי זה שיש פתאום אפטות)?

שלום רב, אוסף התופעות שאתה מציג כאן מצריך בדיקה מדוקדקת יותר, אך עושה רושם שניתן בהחלט לעזור. אנא פנה למטפל מוסמך, בהצלחה. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער