אי נעימות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/05/2016 | 16:54 | מאת: מורן

שלום דר, ילד בן 6 נוטה בשבוע האחרון לעשות גרפסים אין קשר לאוכל או לשתייה. בעבר סבל מזה גם וזה נעלם הרופאה אמרה שזה אוויר מיותר, לא הבנתי את הכוונה. ממה זה נובע? איך אפשר להפסיק את זה? תודה.

שלום רב, הכוונה של הרופאה היא שהילד בולע אויר עם או בלי קשר לאוכל ולכן משחרר את האויר בצורה הזאת. ע"פ ההבנה של הפיזיולוגיה ברפואה הסינית, הנושא כנראה קשור לחולשה של מערכת העיכול, במיוחד אם זה חוזר ולכן אפשר לטפל באמצעות טיפול מתאים, ע"י מטפלים מוסמכים. בהצלחה. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער