רגיעון או דורמי לשינה רצופה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/02/2016 | 22:06 | מאת: רוני

בני בן 8.6. ילד מאד רגיש. בלילות מידי פעם התעורר והתקשה לחזור ללישון מישום שהתרגל שאבא שלו לידו. אדגיש שתמיד ישן לבד אך מאז שחא ראה את אביו במהלך היןם חיפש אותו בלילה וכך התרגל. חשבתי לתת לו טיפות דורמי של לייף שמעילות פסיפלורה מליסה וכשות כדי למנוע את ההתעוררויות שלו. ניסיתי ואכן מאז ישן שינה רציפה. אדגיש כי רשום שזה מגיל 12 20 טיפות , אך נתתי לו 7טיפות בלבד. האם זה עלול להזיק לו אם אתן לו תקופה ממושכת? פשוט ברצוני להרגלו לכך שישן לבדו כמו כן איננו יודע שהוא לוקח טיפות לשינה. האם עלול להתמכר? האם רגיעון עדיף ופחות מזיק וגם יעזור באותו אופן?

רוני שלום, אינני מכיר את הטיפול האלו ומה הן מכילות מלבד החומרים המצויינים. פסיפולרה ומליסה הם צמחים בטוחים אך לא יודע מה יש שם מלבד זה. לגבי התמכרות, אני לא מאמין שתהיה התמכרות פיזית אך אני חושב שכהרגל זה לא נכון לתלות את השינה במשהו חיצוני. אני ממליץ לפנות למטפלי שינה מומחים בנושא לייעוץ מסודר. אשמח להמליץ אם תרצי. בהצלחה. אסף 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער