בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

17/01/2016 | 19:33 | מאת: דבי

שלום רב, ביתי בת 3 חודשים. החל מגיל שבועיים החל אי שקט רב סביב האוכל. לאחר כל ארוחה יש לה גרפסים מרובים, גם שעתיים לאחר הסיום. הגרפסים גורמים לה להתעורר משינה, לאי שקט רב ולכאב. לאחר שהגרפס משתחרר אין הקלה כלל. גסטרואנטרולוג טען שמדובר בריפלוקס סמוי ניסיתי הסמכת אוכל, זנטק וגם לוסק אך ללא שיפור כלל. ממה יכול לנבוע כזה דבר? מה עוד ניתן לעשות? תודה.

היי, ריפלוקס סמוי נובע מאי בשלות של השוער ברום הקיבה. זהו מצב שכיח שחולף ככל שהילד מתבגר, ניתן לטפל בתסמינים בדיקור, הומיאופתיה, צמחי מרפא ותזונה נכונה של הילד ושל האם (במידה והוא יונק) אשמח להפנות אתכם למטפלים מוסמכים באיזורכם, מוזמנים לפנות באופן פרטי 0522546880 אסף מור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער