גרעפיפ מרובים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

15/12/2015 | 22:25 | מאת: ליאת רצון

היי בני בן חודשיים נראה כי ישנה תופעה של גרעפסים מרובים הגורמים לאי שקט והתעוררויות משינה לפעמיים ישנו מצב שהגיע שאת האכלה הבאה והוא עדיין עושה גרעפסים מהאכלה הקודמת כלומר 3 שעות קודם..האם עלי ללכת לרופא בעניין? אשמח לתשובה משהדבר קורה יותר בליילות לאחר האכלה עושה גרעפסים פעמיים ויותר ואז נרדם וככה כול שעה מתעורר מחוסר נוחות וכאשר מרימים אותו יוצא הגראפס ואז הוא חוז3 לישון וכך חוזר חךילה כמעט כול שעה

ליאת שלום, ממליץ שתפני לרופא הילדים שלך ואו לרופא גסטרו לבדוק היתכנות של ריפלוקס ובמקביל להגיע לטיפול אצל מטפל מומחה בטיפול בילדים לטיפול בתופעה. בהצלחה. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער