מינון פוליקוז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/06/2015 | 18:49 | מאת: דנדה

הי, אני אמא לילד בן כמעט 9 חודשים שלא עולה כמעט בכלל במשקל לאחרונה (בחודש סביב ה 50 גרם) הומלץ לי לפי רופא הילדים להוסיף פוליקוז לכל בקבוק שהילד אוכל, הרופאה המליצה על 3 כפות לכל בקבוק של 150 מ"ל, ואם זה בקבוק של 120 מ"ל אז 5 כפות. נשמע לי המון, האם אני טועה? אני ממש חוששת לעשות לילדי נזק בכך ש"אפטם" אותו בכל בקבוק עם 3 כפות פוליקוז ואגרום איזשהו נזק... האם החשש שלי מוצדק? מהי הכמות הרצויה לכל מ"ל כאשר מכינים בקבוק? על התווית של הפוליקוז אין כלל הנחיות. תודה, דנדה.

03/08/2015 | 21:49 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

ערב טוב, המינון לפוליקוז - מתחילים עם 2 גרם לכל 100 מל' ועולים בהדרגה עד ל- 5 גר' ל- 100 מל'. בהצלחה!

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער