אבחון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/01/2015 | 13:49 | מאת: טטיאנה

שלום תינוק שלי בן 4,5 חודשים. כמעט משבוע ראשון שלו הוא סובל מכאבים: לא יושן יות מ30 דקות ברצף, מתעורר מבכי, מתאמץ וכשיוצאים גזים לפעמים קצת נרגע ולפעמים גם זה לא עוזר. נסיתי את כל הדברים שיש בבית מרקחת נגד גזים - לא עזר כלום. רופאים אמרו שזה קוליקים וצריך לחקות עד 3 חודשים. ב3 חודשים יצואו לו שיינים, אז עכשיו הם "אשמים" כמו שאומרת רופאה שלנו, אבל סוג הכעב הוא אותו דבר, זה לא קורה לפעמים או באזהו שעה קבעה - זה בכול שינה שלו. גורמים שונים אמרו לי שזה : קוליקים, שיינים, התנהגות, מגרנות, חלב שלי (הוא בהנקה בלבד). אני כבר לא יודעת מה לחשוב למי לפנות ואיך לטפל... איזו סוג של רפואה משלימה יכולה לעשות אבחון ולעזור לתינוק שלי? תודה

08/02/2015 | 12:50 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, לקשיי שינה בתינוקות סיבות שונות. פעמים רבות מכנים את התופעה 'גזים', גם כאשר אין כל קשר בין הקושי לכאבי בטן. הסיבה יכולה להיות קשורה לחולשה אנרגתית מסויימת, לחוסר איזון או קושי שהתעורר בלידה ועוד. כדאי מאד לפנות למטפל / רופא מומחה לרפואה סינית לתינוקות וילדים, בכדי לאבחן את הגורם לחוסר השינה ולטפל בו. באם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל מתאים, מוזמנת לפנות אלי טלפונית - 050-7661552 בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער