שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

04/12/2014 | 21:08 | מאת: האמיתית

יש לי ילד בן חודשיים עם ראש פחוס ועם לסת מעט שקועה הציעו לי לטפל בו בשיטת אוסטאופתיה ובשיטת קרניוסאקרל השאלה היא האם ישנם מטפלים שמתמחים בשתי השיטות? האם כל שיטה מיועדת לטיפול בבעיה אחרת (ראש +לסת), האם לחפש מטפל המתמחה באוסטאופתיה או בקרניוסאקרל? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה

07/12/2014 | 12:27 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, אני בהחלט מסכימה שטיפול קרניוסאקרלי יכול לסייע מאד לבנך. יש בהחלט מטפלים העוסקים באוסטאופתיה קרניוסאקרלית. אם תזדקקי לעזרה במציאת מטפל כזה, את מוזמנת לפנות אלי טלפונית. בהצלחה! דר' גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער