תת פעילות בלוטת התריס תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/12/2014 | 09:50 | מאת: TaliIsaac

שלום, יש לי תינוקת בת חודשיים שאובחנה עם תת פעילות של הבלוטה . נוגלדה פג במשקל של 1.550 . היום שוקלת 2.750 . עולה בצורה איטית . היא עושה לי בעיות עם האוכל, לא אוכלת טוב . בממוצע 50-60 . לפעמים גם מוותרת על ארוחות . היום היא לוקחת חצי כדור של טירוקסין . בנוסף לנושא של האוכל, ישנם לילות בהם היא מתחילה לצרוח מכאב . רוב הסיכויים שזה גזים, אבל האם יכול להיות שזה קשור ? היא בוכה ללא הפסקה ולוקח זמן להרגיע אותה . איך אני מצליחה להעלות לה את המינון של האוכל ? תודה, טלי .

07/12/2014 | 12:01 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, קשה לדעת, ללא פרטים נוספים, את הגורם לבכי בלילות ומכאן באם יש קשר לתאבון הירוד. כן נראה, מהדברים שסיפרת, כי יש מקום לסייע לבתך, ולחזק אותה מבחינה אנרגטית, ובכך לשפר את התאבון. לגבי הבכי, אשר עשוי לנבוע ממספר סיבות, חשוב לאבחן את הגורם ולטפל בכך. מכל שכתבת, נראה כי טיפול ברפואה סינית - באמצעות מגע לתינוקות (טווינה לתינוקות) ודיקור במקרה הצורך, יכולים לסייע לכם מאד. חשוב מאד, בפרט במקרה שלכם, לפנות למטפל המומחה בטיפול בתינוקות. אם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל כזה, מוזמנת לפנות אלי טלפונית. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער