ריפוי פציאליס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/11/2014 | 18:25 | מאת: טלי

היי. בתי בת 17 קיבלה פציאליס פעם שניה לפני שנה. טופלה בסטרואידים. נשאר לה מעט סימנים בצד שמאל של הפנים. העין וריפיון בזוית הפה. נוירולוג אמר לנו שאין מה לעשות עם זה. האם יש לרפואה האלטרנטיבית פיתרון? תודה.

15/11/2014 | 20:07 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, הטיפול ברפואה סינית, דיקור וצמחי מרפא, עשוי לקצר מאד דלקת בעצב הפציאליס ולהפחית את הסיכויים לנזק שיירי, לאחר הדלקת. שנה הוא פרק זמן ארוך למדי, ועם זאת, יש בהחלט סיכוי לשיפור, או לפחות שיפור חלקי, בטיפול בדיקור. אם תרצו את עזרתי בהפנייה למטפל מתאים, אשמח לעשות זאת. בהצלחה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

16/11/2014 | 00:16 | מאת: טלי

תודה על התגובה. האם הטיפולים המשלימים דרך מרפאות משלימות של הקופות מספקות? כמו מכבי טבעי וכו'. האם דיקור לא יכול לגרום נזק יותר כי זה טיפול חודר? תודה רבה. נ.ב. הילדה סובלת מאד מבחינת הדימוי העצמי שלה.היא מאד מתביישת וממעטת להופיע בחברה למרות שלא ניתן לראות את העיוות אלא רק בהתמקדות בפניה.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער