שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

03/11/2014 | 19:11 | מאת: לימורבד

הבן שלי נולד עם א-סימטריה בחלק התחתון של הפנים כתוצאה מלחץ בלידה הוא בין חודש כעת המליצו לי על טיפול בשיטות כמו: אוסטיאופתיה או קרניוקרל מבקשת לדעת האם קיים סיכון בשיטות הנ"ל עבור תינוקות והאם השיטות הנ"ל רלוונטית בכלל לבעיה

04/11/2014 | 13:35 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שיטת הטיפול המומלצת למצב היא אוסטאופתיה קרניוסאקרלית. לא ידועים לי כל סיכונים לטיפול בשיטה זו, שהיא שיטת מגע עדינה מאד. בדר"כ נדרשים 2-3 טיפולים. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער