משתין היום פעמים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

19/03/2014 | 16:36 | מאת: אבי

שלום, אני נער בן 15, בזמן האחרון יש לי צורך להשתין המון פעמים כל יום, כל 30-60 דקות יש לי פיפי. זה נורמלי? כדאי ללכת לבדוק אצל רופא משפחה?

שלום, אם אתה שותה הרבה מים ויותר לאחרונה זה יכול להסביר את הצורך ללכת כל שעה לשירותים. אם דחוף לך ואולי גם שורף זה יכול להיות דלקת בשלפוחית השתן שאפשר לטפל בה באמצעות אנטיביוטיקה או דיקור או צמחי מרפא. אם לא שינית את מנהגי השתיה שלך והדבר אינו תופעה חדשה זה יכול להיגרם משריר חלש של שלפוחית השתן ואז נכון לבדוק את זה אצל רופא מומחה - אורולוג. רופא המשפחה שלך יוכל להפנות אותך לרופא מתאים. אם אתה צריך עוד עזרה אל תהסס לפנות אלי, בברכה, אסף [email protected]

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער