אסטמה לתינוק בן 10 חודשים.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

02/12/2013 | 09:57 | מאת: הילה

שלום, בני בן 10 חודשים אובחן כאסמטי ועקב שיעול מתמשך ניתן טיפול מונע עי משאף פלקסוטייד 50 בבוקר ובערב, שאלתי האם זה משפיע וגורם בעתיד להפרעות קשב וריכוז? מאחר ומדובר בסטרואידים ובנוסף האם יש דרך אחרת להתמודד באמצעות רפואה הוליסטית, משלימה?

שלום רב, ניתן לטפל באסטמה ברפואה משלימה, בעיקר על ידי רפואה סינית -דיקור, מגע וצמחי מרפא, נטורופתיה, תזונה והומיאופטיה. כמון כן, טיפולים במגע יכולים לסייע מאוד בהקלה על הסימפטומים וזירוז ההחלמה. הטיפול צריך להתחלי במקביל לטיפול הקונבנציונלי ולאט לאט באישור הרופא להחליף אותו. שימוש בסטרואידים לאורך זמן יכול לגרום לתופעות לוואי של הצטברות חום ונוזלים בגוף ולכן יכול לגרום חוסר שקט ואי מנוחה אך לא ניתן לומר שזה יגרום להפרעות קשב וריכוז בעתיד. בכל מקרה גם בלקיחה ממושכת של סטרואידים, ניתן לסייע לילד בסילוק החומרים או תופעות הלוואי מהגוף ע"י טיפול נכון בהצלחה, אסף www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער