לשון ארוכה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/10/2013 | 08:53 | מאת: לשון ארוכה

שלום לך דוקטור, שמי אמנון ולפני 3 חודשים נולדה לי בת יפהיפייה לאחרונה הבחנו אני ואשתי שבתנו מוציאה את לשונה החוצה הרבה פעמיים האם דבר זה אמור להדאיג אותנו .

15/10/2013 | 07:24 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, הוצאת לשון מרובה בתינוקת בגיל זה יכולה לנבוע פשוט מחקר ועסוק באזור הפה. עם זאת, לעיתים יכולה להצביע על תחושת בחילה. אם הילדה בריאה, אוכלת היטב, יציאות תקינות ואינה פולטת הרבה, נראה כי אםשר להמתין ולראות. ולא - פנו לרופא הילדים לבדיקה מקווה שעזרתי דר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער