המשך לבעיית גדילה.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/09/2013 | 13:18 | מאת: דוד שמחיוף

אסף שלום ! בהמשך לשאלתי אני רוצה לשאול שגם אם אני עושה את השינוי הזה בגיל 16 האם זה יספיק לי להניב תוצאות ואני אגבהה?, זה הפחד העיקרי שאני אנסה ואשנה ואעשה הכל ולבסוף שום דבר לא יקרה. בנוסף האם מבחינה גנטית אני כבר עקפתי את אמא שלי ואבא שלי עדיין לא, בשיא גובהו של אבי הוא 1.75 השאלה האם אני יכול לעבור אותו בכלל כי זו השאיפה שלי.? בתודה ושבת שלום וחג שמח ואשמח לתשובה מהירה דוד שמחיוף

דויד שלום, זאת שאלה שלא ניתן לענות עליה. הרעיון הוא שתממש את הפוטנציאל הפיזי שלך ולכן כל מה שתוכל לעשות יוכל לתרום. אין לך באמת מה להפסיד. לגבי הגובה שלך, אתה יכול לעשות בדיקות הורמנוליות מסודרות וגם צילום של כף היד אבל הכלל אצבע הוא הממוצע של הגובה של שני ההורים שלך + 7.5 ס"מ. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער