בעיה בכליה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/09/2013 | 22:13 | מאת: דוד שמחיוף

שלום רב. הכליה הימנית שלי מוגדלת , פרנכימיה דקה, הידרופרוזיס חמור ללא הרחבה ברורה של השופכן . אשמח לדעת אם יש לבעיה טיפול טבעי כלשהו בעיקר ברפואה הסינית שבה אתה מתמחה או כל פתרון אחר . בתודה ואשמח לתשובה מהירה ככל האפשרנחוץ ודחוף לי מאוד ! דוד שמחיוף.

דוד שלום, הרפואה הסינית היא שיטה המטפלת בכלל המחלות והבעיות, כך היא עשתה ועושה כבר כ3000 שנה, עם התפתחות הרפואה המודרנית התפתחו טיפולים אשר יעילותם בהצלת חיים היא גבוהה יותר. במיקרים רבים הטיפול הנכון הוא שילוב של הטיפול הקונבנציונלי עם היכולות של הרפואה הסינית לטפל בסימפטומים מחד ולגעת בשורש המחלה מאידך. ציינת מה הבעיה אך לא ציינת איך את מרגיש ואיך זה משפיע על חייך ברגע זה. הכי נכון יהיה לקיים שיחה אישית לפני שיהיה ניתן לענות בברור כיצד ניתן לסייע לך, אשמח לעזור, בברכה, אסף מור www.AssafMor.com 0522546880

20/09/2013 | 13:26 | מאת: דוד שמחיוף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער