אפטה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

24/06/2013 | 09:51 | מאת: ורד

בוקר אור, ביתי בת השלוש וחצי התלוננה מכאבי שיניים לקחתי אותה חבדיקת רופא שיניים.אך התברר בעצם שהכאביים לא מהשיניים.אלא שיש לה בחלל הפה אפטה?ממה זה נובע?מה הטיפול הנכון כדי לעזור לילדה שלא יכאב לה?תודה מראש

ורד שלום, הסיבות לאפטות לא לגמרי ידועות ברפואה המודרנית, הסברה היא שזה קשור לאופי התזונה, חוסרים של וטמנים או מינרלים ולמתח, כל אחד או כולם יחדיו. לעומת זאת, הרפואה הסינית יכולה מאוד לסייע, שם יכולת האבחנה היא טובה יותר ואישית לילד. בנוסף, את יכולה להיעזר בתכשירים על בסיס חרובים, ניתן לקנות בחנויות הפארמה או בחנויות של צמחי מרפא. בנוסף, אפשר לקנות אבקת חרובים אורגנית לערבב עם מעט מים ולמרוח על הפצע. אשמח לסייע לכם, בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער