הנגאובר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/02/2013 | 15:13 | מאת: אוהד

אהלן, אני בן 15, אני בדרך כלל לא שותה וכשאני שותה אז לא הרבה, אבל ביום שבת האחרון שתיתי הרבה וגם הקאתי, בראשון כל היום היו לי בחילות ועדיין הייתה לי הרגשת סטלה, עייפות, קושי בריכוז וחשיבה איטית. מיום שני עד עכשיו אין לי כמעט בחילות אבל יש לי עדיין את העייפות והסטלה וקשה לי להתרכז, למרות שאני מרגיש לאט לאט שאני יותר ויותר פיכח, אבל התהליך הוא מאוד איטי. זה עדיין הנגאובר או שזה משהו אחר?

אוהד שלום. אכן, זה האנגאובר. זהו תהליך ההתאוששות של הגוף שלך מהצפה של רעלים. אנא היזהר עם שתייה של אלכוהול שכן יש לו השפעות רעות על הגוף והבריאות בגילך, השפעות שיכולות לפגוע בבריאות שלך כשתתבגר. אם תרצה לדבר איתי, אתה מוזמן, בברכה, אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער