אלרגיה,אסתמה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

07/01/2013 | 00:11 | מאת: מיטל

שלום בני בן שלוש וארבע וחודשים,הוא אלרגי לבוטנים שומשום ואגוזים התגובה היא חנק. בגיל חדש אובחנו לו אסתמה עור.הוא סבל בשנה הראשונה מדלקת ריאות קשות החלטתי בגיל שנה ללכת לטיפול סיני למישהו מאוד מוכר הוא טופל אצלו במשך שנה וחצי ולא ראיתי הטבה במצבו שבסוף הרמתי ידיים והתחלנו בטפול יום יומי עם פליקסוטייד מאז הוא משתמש במשאפים ויש הטבה משמעותית במצבו

07/01/2013 | 00:13 | מאת: מיטל

חשוב לי להוסיף שהוא גם סובל הרבה בתקופות מעבר מסטרידו.

07/01/2013 | 13:41 | מאת: פאיה

ממליצה לך בחום לנסות חדר מלח ,לנו זה עזר, מאיפה את?

07/01/2013 | 14:21 | מאת: מיטל

הי אני מראשון לציון, לפני כשבוע פרסמו בחדשות שחדרי מלח לא מומלצים. במה ה עזר לכם??

מיטל שלום, שמח על הדיון הפורח בפורום. זה קורה שטיפול מסויים לא מתאים לילד, ממש כמו בטיפול קונבנציונלי, יש מקרים בהם האבחנה לא נכונה, הטיפול לא מתאים או שהילד לא מגיב לטיפול. במקרים כאלו נכון לחפש פתרונות אחרים. חדרי מלח טובים למצבים של ליחה, הם מייבשים אותה ועוזרים לה לצאת, זה לאו דווקא מתאים לבעיות אלרגיה אם הן לא מלוות בליחה. אני ממליץ לך לנסות בנוסף טיפול הומיאופתי או טיפול בשיטת IPEC שיש לה תוצאות מצויינות באלרגיות. אשמח לסייע לך למצוא מטפל, בהצלחה אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער