התרגשות גדולה מדי?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/01/2013 | 19:28 | מאת: אבא

התינוק שלי בן 7 חודשים וחצי.הכל תקין לחלוטין, בריא ושמח. כשהוא מתלהב-לדוגמא כשהוא רואה אוכל(הוא עדיין בהנקה מלאה) או מביט במסך מחשב, הוא נראה over excited פותח את הפה, פוער את העיניים קופא ורועד בכל הגוף למשך כמה שניות. הוא יכול לעשות זאת כמה פעמים ברצף, ולפעמים הוא עושה זאת בלי סיבה נראית לעין. זה קורה כ-10 פעמים ביום. האמא קצת מוטרדת, האם יש סיבה לדאגה?

אבא שלום, קשה מאוד לתת לך תשובה מדוייקת בלי לראות את הילד. אני ממליץ שתפנה לרופא הילדים או למטפל מוסמך שיראה את הילד בעיניים. בהצלחה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער