כרום סבוריאה אצל ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

19/07/2012 | 16:50 | מאת: הלל

שלום רב! לילד שלנו עוד בגיל רך ממש היה כרום סבוריאה על הראש ועבר מעצמו. עכשיו, לפני כמה שבועות שמנו לב שהופיע מחדש. רצינו לדעת מה הסיבות לכך? האם ארגיה כל שהיא יכולה להיות הסיבה? מ ה הן דרכי הטיפול? עדיף משהו טבעי. שמענו על מסכות של שמן זית לפני האמבטיה תודה רבה!

הלל שלום, קשה לי מאוד להבין ממה סובל בנך, ובכלל ברפואת עור לא ניתן לאבחן בלי לראות את הילד. אני ממליץ לך לפנות לרופא לאבחנה מסודרת ואז לחזור לאחד המטפלים או לפנות למטפלים שמומחים בבעיות עור, אני ממליץ על אמיר קלי או דודי פרלה אשר מקבלים בתל אביב. בהצלחה, אסף מור 0522546880 www.assafmor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער