מים באזניים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

07/06/2012 | 15:44 | מאת: טל

שלום רופא א.א.ג. המליץ לבני בן השנתיים על סירופ אריוס למים באוזניים.רציתי לדעת אם קיים לחילופין פתרון לבעיה זו? תודה

טל שלום, לא פירטת מה המצב של הבן שלך וכמה חמור המצב של הנוזלים באוזניים אך כעיקרון קיימים מספר תכשירים שמייבשים נוזלים באוזניים שהם יותר טיבעיים. דיקור וצמחי מרפא והומיאופתיה יכולים מאוד לסייע בנושא, גם המלצות תזונה ונטורופתיה יכולים לעזור למנוע את היווצרות הנוזלים וחזרתם. אנא פני למטפל מוסמך עם יותר פרטים ותוכלי לקבל יעוץ מסודר יותר, אם תרצי שאפנה אותך למטפל באיזור מגורייך את מוזמנת לפנות אלי בברכה, אסף מור 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער