שיעול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

07/05/2012 | 19:55 | מאת: ליאת

שלום רב, יש לי ילדה בת 4 חודשים שכבר יומיים משתעלת עד כדי חנק, היינו במיון שם עשו לה צילום ריאות ובדקו אותה וציינו כי הילדה בריאה וזהו כנראה רקוירוס ,הפיתרון היחיד שהציעו לי הוא לטפטף לה מי מלח באף, בינתיים אין שינוי והילדה סובלת ,לא מצליחה לישון וממשיכה להשתעל עד כדי חנק. מה אני אמורה לעשות?איך אוכל מנוע את השיעול? איך הילדה תוכל לישון כמו שצריך,אני מפחדת ודואגת נורא. חזרו אליי בהקדם האפשרי עם תשובה.עם פיתרון.. תודה

ליאת שלום, אם את עדיין זקוקה לעזרה אנא צרי עימי קשר ישירות. בברכה, אסף מור 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער