תינוק בו 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/04/2012 | 22:27 | מאת: אמא

שלום, החודש התינוק שלי ירד באחוזון הגובה, אין לו תיאבון לאכול בל הוא פעיל ומתפתח טוב, שאלתי האם יש משהו שכדאי לעשות כדי שיחזור לאחוזון הקודם? האם יש לכם עיצה בשילי? תרגילים, סוג אוכל שעוזר... תודה מראש

שלום רב, קצת קשה להבין מהפרטים שלך כמה הוא ירד באחוזונים, האם זו ירידה חד פעמית או לאורך זמן? מה נאמר לך ע"י הרופא/ת ילדים? כעיקררון, ירידה חד פעמית באחוזונים היא לא בעייתית אלא אם כן היא ירידה משמעותית, אם היא ירידה קלה אזי בודקים שוב בהמשך ובד"כ יש התיישרות באחוזונים. אם ילדך אוכל טוב ומתפתח טוב אז נשמע שזה לא משהו חמור מדי ורק צריך להישאר במעקב. אם תרצי שמטפל מוסמך יראה אותו ויחווה דעה מקצועית, אני אשמח לסייע לך למצוא מטפל באיזור מגורייך, בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער