שמן עץ התה לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/03/2012 | 21:31 | מאת: חן

לבני יש אקזמה על הלחי, מרחתי לו משחה שיש בה קורטיזון. האקזמה מופיעה ועלמת כבר יותר מחודש... האם כדאי להשתמש בשמן עץ התה (מהול עם שמן שקדים) על הלחי שלו? האם זה בטוח לתינוק בן 9 חודשים? תודה! חן

שלום חן, שמן עץ התה הוא שמן מעט חריף עדיך להשתמש בשמנים אחרים כמו קלנדולה או מוצרים המיועדים לשימוש לילדים ובעלי מינון מדוייק יותר מרחיקה ביתית. אני ממליץ על המוצרים של קאמדיס, אדרמה, וולדה או שמנים של חברת בייבי-טבע הישראלית. בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער