בעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

25/01/2012 | 17:58 | מאת: אלדד

שלום ! יש לי תינוק בן כ חודש וחצי ויש לו כמה בעיות עור כגון על הגבה מופיעה סוג של דלקת או כך לפחות זה נראה לא נראה שזה כואב לו או רגיש במיוחד ובאזור הצוואר יש ממש קילוף של העור תמידי ניסיתי משחה של ולדה לעור הפנים אך לא ממש עזר מודה על תשומת הלב אלדד

25/01/2012 | 23:01 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום אלדד, היות וברפואת עור - אין טוב ממראה עיניים - אני ממליצה שתפנו לרופא עור לקבלת אבחנה של הנגעים בעור ובצוואר. לאחר קבלת האבחנה, אשמח אם תשוב אלינו לפורום, בכדי שנוכל לחשוב כיצד ניתן לסייע לבנך בכליה של הרפואה המשלימה, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער