חוטים בקקי אצל תינוק יונק

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/12/2011 | 08:12 | מאת: שובל

שלום, בתי בת 3 חודשים וניזונה מחלב אם בלבד. שמנו לב לחוטים שחורים בקקי שלה. על מה הדבר מצביע? תודה , שובל

שובל שלום, חוטים שחורים יכולים להיות סימן לדימום בצואה, תופעה מוכרת כשיש רגישות או אלרגיה לחלב, אפשרויות נוספות הן דימום כתוצאה מיציאות יבשות או השחרה של הצואה כתוצאה מתוספת ברזל. אני ממליץ שתפני לרופא הילדים שלך לבדיקה מסודרת, בברכה אסף מור

07/02/2012 | 21:06 | מאת: טל

התינוקת שלי בת 4 חוד' בדיוק ומזה כשבוע יש לה חוטים סיביים בצואה,ממש רירי כזה-חשוב לציין שהצבע חרדלי והצואה לעתים מימית יותר עד נזילות,היא רק יונקת ועד כה סבלה מעצירויות ארוכות וכעת מדי יום, על מה יכולים להעיד הריריות האלה?איננה מצוננת תודה

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער