רטלקס או רטלין - מה עדיף

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/11/2011 | 12:30 | מאת: ריימונד יוסף

נא הוות דעתך על שימוש ברטלקס. נכדי בן ה 6 אובחן כ ADHD וניתן לו רטלין. לאחר עיון בתופעות לוואי הרבים אנו עומדים לפני טיפול ברטלקס. אבקש את הוות דעתם בהקדם האפשרי הנייד שלי הינו 0544552151

27/11/2011 | 21:55 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

איני מכירה את המוצר רטלקס ומהאתר שלהם לא ממש ניתן ללמוד דבר אודות התכשיר או מרכיביו. אגב, להבנתי רשיונם מטעם משרד הבריאות אינו של תרופה אלא של תוסף מזון, לידיעתך. חשוב לציין כי ניתן בהחלט לסייע במקרים של הפרעות קשב וריכוז גם באמצעות הרפואה המשלימה - דיקור, צמחי מרפא ואף הומיאופתיה יכולים לסייע, בידי מטפל המיומן בטיפול בבעיות אלו. בברכה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער