טיפול בתינוקת אלרגית שמתבטא בקוצר נשימה ופריחות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

17/10/2011 | 00:44 | מאת: אפרת ה

שלום התינוקת שלי בת 9 חודשים, אחריי כמה אירועים אלרגיה כולל קוצר נשימה, הטסטים מצאו שהיא אלרגית לחלב ביצים בוטנים, עתה משהו חדש ככל הנראה פניצלין- צריכים לעשות לה עוד טסטים, רציתי לדעת מה יש לרפואה האלטרנטיבית להציע לתינוקת כזו, והאם לא כדאי לחכות לגיל שלוש , שאז האלרגיות אמורות לעבור, אין ברקע המשפחתי אלרגיות וגם לא לאחותה הגדולה, הריון ולידה תקינים לחלוטין.

21/10/2011 | 01:05 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, ראשית, ברצוני להתנצל על האיחור במתן תשובה לשאלתך, הנובע מריבוי החגים והאירועים בימים האחרונים. בהחלט כדאי לסייע לבתך באמצעות הרפואה המשלימה. בכדי לאזנה ולהפחית את תדירות אירועי קוצר הנשימה והצורך בשימוש באנטיביוטיקה, העולה מדברייך. שיטות כמו הומיאופתיה קלאסית, ורפואה סינית עשויות לסייע, אך לא ימנעו, קרוב לוודאי, את עצם האלרגיה לגורמים שציינת. קיימת שיטה בשם IPEC הטוענת ליכולתה לעשות זאת, אני מציעה שתחפשי על כך מידע באינטרנט. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער