אסתמה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/10/2011 | 12:53 | מאת: יהלי

שלום לביתי בת השנה יש בעיות נשימה די קשות, יש לה התקפים בכול רמות הקושי מקלים ועד ממש חריפים וכרוניים, למרות שאפשר לומר שזה לא הולך ובא, אלא פשוט נע מקשה לקל, היא מקיאה המון ואני די מיואשת.היא מטופלת במשאפים כבר חודשיים- טיפול ארוך טווח.האם לרפואה המשלימה יש טיפולים מלבד חדרי מלח לאסטמת ילדים? תודה רבה

21/10/2011 | 00:49 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, אני מתנצלת על האיחור בתשובה, הנובע מרצף החגים אצלנו. לשאלתך, ניתן בהחלט לסייע לביתך באמצעות הרפואה המשלימה. חדר מלח עשוי להקל על הליחה המרובה, הגורמת בוודאי להקאות, אך טיפול ברפואה סינית, באמצעות דיקור וצמחי מרפא או טיפול הומיאופתי קלאסי, יכולים להועיל מאד ולהפחית במידה ניכרת את חומרת ההתקפים ולהביא לתקופות רגיעה ממושכות ביניהם.חשוב שתפנו למומחה בטיפול בתינוקות. באם תזדקקו לסיוע במציאת מטפל באזור מגוריכם, אשמח לסייע טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער