עצירות לילד בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/10/2011 | 21:12 | מאת: מיטל

בהמשך להתכתבות שלנו לפני ראש השנה בעניין העצירות של בני אני חוזרת אלייך אחרי שהייתי עם בני בהבחנה של רופא כירוג ביום חמישי האחרון ולדבריו מה שנראה לו זה שהוא סובל מהצרות. הוא דחף לו אצבע וניסה לעזור לו בעניין. הוא ביקש שאבדוק את היציאות שלו בשבועיים הקרובים. אז ברוך ה' ביום שבת הוא עשה יציאה ראשונה מאז הביקור שלנו אצל הכירוג ללא עזרה של חוקן או גליצרין. מה שכן בני הובחן כסובל מטרטיקוליס האם יכול להיות קשר בין הדברים? התחלתי איתו טיפול פיזיותרפי היום... תודה.

11/10/2011 | 21:12 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום מיטל, איני מוצאת קשר ישיר בין הדברים, אך נראה לי כי בהחלט כדאי להעזר ברפואה המשלימה, על מנת לפתור את בעית העצירות של בנך. הומיאופתיה או רפואה סינית יכולים לעזור מאד, וחשוב לפנות למטפל המומחה לטיפול בתינוקות. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער