שלום , לא יודעת מהיכן להתחלי לבדוק...

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/08/2011 | 21:55 | מאת: ליהי

יש לי בן בן שנתיים ושלוש חודש. מקסים! עד שמגיע הלילה מתעורר עשרות פעמים ממש המון, רוצה אותנו לידו ,לא נרדם לבד.... הצלחתי לגמול אותו בקשיים רבים מאוד משינה אצלנו במיטה.(למרות שיש עוד מעידות)הוא פשוט מתעורר ורוצה שנלטף אותו, נהיה לידו... וככה זה נמשך עד הבוקר... זה נמשך כבר זמן רב...ואני מודאגת גם כי השינה שלו לא טובה, וגם אנחנו כבר מותשים... מה עושים?איך להתחיל לבדוק? תודה.

09/08/2011 | 10:26 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, מעבר לבדיקה כללית ע"י רופא הילדים שלכם, איני רואה כרגע צורך בבירור רפואי קונבנציונאלי, למעט אם הוא נוחר בשנתו, אז כדאי גם לפנות לבדיקת רופא אף אוזן גרון. בראי הרפואה הסינית, הפרעת שינה מסוג שאת מתארת עשוייה להתאים למצב של חסר אנרגטי. חסר כזה עשוי להיות מולד או לנבוע ממחלות עבר, תרופות, חיסונים ועוד. ילדים צעירים הסובלים מחסר מסוג זה, נוטים להתעורר פעמים רבות מתוך רצון להתקרב להורים ולקבל מהם עוד 'מנת כוח'. ניתן בהחלט לחזק ילדים אלו, למלא את החסר ולאפשר שינה טובה ורציפה. אני ממליצה שתפנו לטיפול ברפואה סינית, אצל מטפל/רופא המומחה לטיפול ברפואה סינית לילדים. אשמח לסייע טלפונית במציאת מטפל ספציפי באזור מגוריכם, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער