כתמים באיזור החיתולים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

23/07/2011 | 07:27 | מאת: איריס

שלום ביתי בת כמעט בת שנה ושמתי לב כי הופיעו כתמים לבנים באיזור המפשעה שנראים כמו פטריות. יש לי 2 שאלות: לביבי סיטר שלה יש אסמה של העור האם זה מדבק? מה לעשות עם זה? איריס

איריס שלום, אסטמה של העור או אטופיק דרמטיטיס ( אם אכן בכך מדובר )אינה מחלה מדבקת ולפטריות אין קשר לזה. אין אפשרות לאבחן מה הם הכתמים הלבנים בלי לראות את הילדה ולכן אני ממליץ שתיגשי לבדיקה אצל רופא ילדים ואם יש צורך שיפנה אותך לבדיקה אצל רופא עור. לאחר האבחנה את מוזמנת לפנות אלי לייעוץ לגבי דרכי הטיפול הנכונות ביותר. בהצלחה, אסף מור, מומחה לרפואה סינית בילדים ומתבגרים, 052-2546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער