תוסף בריאות לילד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/07/2011 | 11:19 | מאת: מיטל

שלום רב, בני בן 5 וסובל מזה 4 שנים מאוטופיק דרמטיטיס, באופן קשה, דבר המטבא ביובש תמידי וחריף לאורך כל השנה, למרות טיפולים אינטנסיביים של משחות. כמו כן, מזה כשנה אובחן בחולה אסטמה. לאחרונה, המליצו לי על תוסף מזון, בצורת שתייה ששמו mona vie, שבין יתר מרכיביו מצוי תרכיז פרי האסאיי, מיץ סמבוסק ומיץ וולפברי. האם אתה מכיר תוסף זה והאם זה בטוח לתת אותו לבני? תודה, מיטל

שלום רב, אני מכיר את המשקה אך לא בהקשר של סיוע באטופיק דרמטיטיס. את יכולה לפנות למשווקים ולנסות לקבל יותר פרטים. בכל מקרה אני ממליץ להגיע לאבחון מסודר ולטיפול ברפואה סינית אצל מטפל מומחה. מניסיוני אפשר לסייע רבות באטופיק בטיפול משולב ברפואה סינית. הטיפול יכול לכלול דיקור עדין המותאם לילדים, צמחי מרפא הנלקחים בפורמולות נוזליות, טיפול חיצוני של משחות המשלבות צמחים סינים ושינוי תזונתי הניתן לילד ולכל המשפחה. אשמח לסייע לך, בברכה, אסף 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער