לאסף מור שלום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/07/2011 | 23:05 | מאת: אנונימי

איזה פרטים חשובים חסר שאתה צריך שאני יוסיף אשמח אם תוכל להגיד לי בבקשה

שלום אנונימי, מתי החל הגירוד? האם זה בעיקבות אירוע מסויים? כמה זמן הוא נמשך? מה העוצמה שלו? האם מלווה בנזלת? האם יש דימום? מה עוזר ומה מחריף? האם מלווה בסימנים אחרים? עייפות? חולשה ? היסטוריה רפואית? מצב מערכת הנשימה? ליחה? שיעולים? קוצר נשימה? אלרגיה לחומרים מסויימים ? נתחיל בזה, כפי שציינתי- אתה מוזמן להתקשר אלי להתייעצות ללא התחייבות, תרגיש טוב, אסף 052-2546880 www.AssafMor.com

10/07/2011 | 20:30 | מאת: אנונימי

הגירוד נמשך כשנה התחיל לפני שנה,זה לא בעקבות אירוע מסוים,הגירוד נמשך כמה שעות ביום,עוצמה בינונית,לפעמים מלווה בנזלת,אין דימום,אלרגי רק לפול,אין ליחה,אין שיעולים,מצב מערכת נשימה תקיןן אשמח אם תוכל לענות לי איך להיפטר מזה תודה רבה לך

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער