שלום,בהקשר הזה של הדיון אני חייבת לשאול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

21/06/2011 | 08:21 | מאת: נטע

שלום,בהקשר הזה של הדיון אני חייבת לשאול אותך ד"ר- על השימוש ב"גרפווטר" לטיפול בגזים אצל תינוקות, מה למעשה חשוב לדעת? ומה המלצתך לגבי שימוש בתכשיר? תודה. נטע.

23/06/2011 | 01:03 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום נטע, לפי הפרסומים הנוגעים לתכשיר, אמור ה'גרייפווטר' לסייע במניעת או הפחתת כאבי בטן ('גזים') בתינוקות, בעיקר בשל השומר המרגיע ומחמם מעט את מערכת העיכול. בפרסומי התכשיר לא נאמר שהוא מכיל אלכוהול. עם זאת, היו בתקשורת וגם כאן בפורום דיווחים על נוכחות אלכוהול בתכשיר, אם כי לא ברור מקורם של הדיווחים הללו. בשל כך, ובשל האיסור למתן אלכוהול בגיל צעיר כזה - כדאי לוודא מול היצרן את העדר האלכוהול בתכשיר. בנוסף , כפי שפרטתי קודם, קיימים פתרונות נוספים לכאבי הבטן בתינוקות. בברכה, ד"ר גלי שטופמן

27/06/2011 | 22:25 | מאת: חיסונית - יצרנית גרפווטר

גרפווטר אינו מכיל אלכוהול, זהו מוצר טבעי שעשוי מטיפות של שמנים טבעיים: שומר, אניס, מנטה וגליצרין והוא בטוח לחלוטין לשימוש.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער