בני אלרגי לחלב ואוכל נוטרומיגן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

23/04/2011 | 10:01 | מאת: רינת

האם יכול להיות שהוא אלרגי לנוטרומיגן??? האם יש טסט לאוכל ספציפי??? אני חוששת שהוא אלרגי לנוטרומיגן

23/04/2011 | 10:07 | מאת: רנת

שכחתי להוסיף שהוא בן 7 חודשים התחיל עם הנוטרומיגן מגיל חודשיים וחצי שלוש ובגיל 4.5 חודשים התחיל להופיע לו האלרגיה שבועיים לאחר התחלת הטעימות והפסקה של הטעימות במשך חודש וחצי כדי לבחון עם זה מהירקות ...האלרגיה המשיכה גם כשלא נתתי שום טעימות

26/04/2011 | 23:51 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום רינת, הנתונים שמסרת חלקיים ואינם מאפשרים לי לענות תשובה ברורה. אנא ספרי מהתחלה את הסיפור. עם זאת, חשוב לי לומר לך כי הסבירות שלבנך אלרגיה לנוטרמיגן היא נמוכה היות ומדובר בפורמולה בה עבר החלבון פירוק המונע בדרך כלל התפתחות של תגובה אלרגית. ערב טוב, ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער