אקנה אצל ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

07/02/2006 | 23:07 | מאת: נטלי

שלום רב, בן שלי בן שנתיים וסובל מפצעי אקנה ציסטיים על הלחיים מזה מספר חודשים. טיפול אנטיביטי לא עזר ורופא רשם לו טיפול ברואקוטן לחצי שנה. רציתי לשאול האם יש מספיק ניסיון עם תרופה זו אצל ילדים קטנים, כלומר האם ידוע איך התרופה משפיעה עליהם. בנוסף רציתי לשאול על יעילות של רפואה משלימה בטיפול באקנה (בעבר הבן שלי סבל מדלקות אוזניים חוזרות ונישנות וטופל בהצלחה ע"י הומיאופטית). בתודה, נטלי

16/02/2006 | 13:46 | מאת: תשובת מנהל הפורום

נטלי שלום רוקאטן היא תרופה טובה ולרוב בטוחה טיפול הומאפותי גם במקרה זה יכול לעזור לפני זה אנא נסי לשנות את תזונתנו הורידי מוצרי חלב ונסי תחליפי חלב נסי לשלב בתזונתו מזון מלא כאורז מלא וירק חם לשימוש חיצוני אני ממליץ בזהירות להסתבן עם הסבון של סבתא גאמילה הוא מאוד שורף בעניים לכן יש להיזהר כל טוב ירון

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער