מיואשת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/04/2011 | 23:27 | מאת: אורלי

בני סובל קשה מאטופיק דרמטיטיס,ניסינו 2 משחות סטרואיד,הומופטיולוג בכיר( הומואופת-מהרפואה משלימה בכללית)שנתן לנו משחה,טיפות וכדורי מציצה...ואחרי שלושה שבועות המצב החמיר... התינוק שכמעט ולא ישן ממש מסכן,,, משחה אדרמה ואטופיק קלייר ממש עזרו ליום ואחר כך העור חזר לגרד ולהיום יבש כמו נייר לשיוף:( מאוד רוצה לנסות רפואה סינית ,אבל ממש לא יודעת על מי לסמוך כל אחד אומר שהוא הכי טוב...וגם ההוצאות אין סופיות...מתפללת שכבר נגיע למשהו מועיל... בבקשה תמליצי לי למי לפנות ואם יש טיפים שאפשר לתרום לי אשמח..דרך אגב גם המקלחות בלי ואם שמן בלינאום לא עושות לו טוב הוא יוצא משם ממש אדום ומגרד אפילו את איבר המין בטירוף -בבקשה עזרה

אורלי שלום, אטופיק דרמטיטיס היא מחלה עקשנית וצריך סבלנות בטיפול קונבנציונלי או הומיאופתי/ רפואה סינית. חשוב להבין שהמחלה מתבטאת בשכבה החיצונית של הגוף אך השורש שלה הוא עמוק בפנים ולכן הטיפול הוא לא קצר. אם אתם עדיין בטיפול הומאופתי- אני ממליץ לברר על ההחמרה עם המטפל שכן לעיתים זהו חלק מתהליך הטיפטל בו הגוף מנקה את עצמו בעיקר מהתרופות הסטריאודיוליות. בכל מקרה, אשמח מאוד לסייע לכם, אנא צרי עימי קשר ואני אכווין אותך למטפל מומחה בבעיות עור בילדים שניתן לסמוך עליו, באיזור מגוריכם. את מוזמנת להתקשר אלי גם במהלך חול המועד, בברכה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער