האם טיפול הומאופתי יעיל במקרה של השנות ברונכוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/03/2011 | 08:33 | מאת: עמית

שלום רב בתי בת השמונה חודשים חלתה שוב בברונכוליסטיס ומאושפזת עכשיו בפעם השנייה לשם קבלת חמצן בזמן שינה עמוקה. זוהי הפעם השנייה שהיא חלתה בוירוס הזה. האם טיפול הומאופתי יכול לסייע בלמנוע את ההדבקות בפעם השלישית? תודה רבה, עמית [email protected]

שלום עמית, טיפול הומיאופתי- יכול לסייע מאוד, כנ"ל טיפול ברפואה סינית. אשמח לסייע לך למצוא מטפל באיזור מגורייך, בברכה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com [email protected]

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער